Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
ZMIENCIE REPERTUAR BO JESTESCIE JUZ NUDNE JAK FLAKI Z OLEJEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Sewerynek)
Wiking
ANDZIA idziemy na piwko?
Tys kobieta madra i sliczna i rozumiesz ze te baby sa glupie jak but
wypijemy se browarka i posmiejemy sie z tych babsztyli i ich glupoty
jakby co pisz do mnie piekna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
A ja daje Nanie wszem i wobec plusika za to,ze probowala ocalic to forum i po klotni zaczelo znow powoli dzialac i nawet pomoc otrzymalam a teraz znow wprowadzilyscie mamy chora atmosfere i pierzecie brudy na forum Jak chcecie prac brudy to wlaczcie pralke w domach A juz myslalam,ze bedzie tu znow spokoj ale wy nie odpuszczacie i jak sie normalne tematy zaczynaja to ktoras z was wlazi i znow robi zamieszanieEwelina i Andzia maja swieta racje,ze nie od tego jest to forum a Nana wam jasno wczoraj napisala ze wszelkie zarzuty pisac jej na priv-czego w tym nie zrozumialyscie? Ja tez smiem watpic ze macie nowe forum bo wciaz tu jestescie i przez was gnije tu atmosfera Nie chce sie wtracac ale szlag mnie trafia jak cos sie rusza na forum a wy znow i znow to psujecieChce tu pisac by otrzymywac pomoc ale jak sie to nie skonczy to nigdy tego nie doczekamA mam tyle pytan i watpliwosci dot.ciazy ze szok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ANDZIA STUKNIJ SIE I TO ZDROWO!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Halas nie umiesz odpuscic?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Andzia Oslo a mi się wydaję, że to Ty w tym momencie rozgrzebałaś gnój. Mamy prawo pisać tutaj co chcemy. Wolność słowa. Wiesz co to znaczy? A po drugie jesli my mamy tutaj nie pisać to Ty tym bardziej. Jak bys nie zauważyła forum jest dla mamusiek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Oto jakie metody stosuja mamuski aby zniechecic nowe mamy na forum do nany To wiadomosc,ktora dzis dostalam od Tuptusiowatej A tak na marginesie to jestes tu od niedawna a piszessz jakbys pomogla nie wiem ilu mamom i nie wiem w ilu sprawach Tak jak ci na priv napisalam nana ci nic nie zrobila i jako jedyna cie wspierala esami gdy inne zapominaly,ze wogole istniejesz To ona cie wspierala esami i doradzala co robic gdy wypisywalas do niej pytania z prosbami To dowod na to nana jakie sa falszywe Przeczytaj nana i inni tez jakie metody sie tu stosuje by odstraszac nowe mamy

Hej, wiesz co Ci powiem? Jesli chcesz jej wierzyć ok, Twoja sprawa. Ale prawda niestety jest taka, że Nana to na prawdę fałszywa osoba i kłamliwa. Wyszło wszystko jak z dziewczynami zaczęłyśmy pisać na Naszym forum. Byś się zdziwiła. Ale pewnie przyjdzie czas, że to zrozumiesz.

A co do tego forum to mamy prawo tutaj pisać co chcemy. Wolność słowa a po drugie to właśnie my najwięcej udzielałyśmy rad nowym mamuśka. Jeśli nie smak Ci to forum, to napisz do której mamuski jeśli masz jakieś pytania. Na pewno Ci chętnie pomogą. Lub pytaj mnie, pomogę z przyjemnością.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Andzia musisz chyba już dać spokój bo one i tak tu zawsze będą ale dziewczyny owszem jest to dla mamusiek ale chyba nie po to co robicie teraz????? kurde miałam przestać tutaj pisać, ale wiem ile to forum mi dało jak bylam w ciąży więc napewno tego nie ,,zepsujecie'' bo innym przyszłym i teraźniejzym mamom się to przyda. więc trzeba tak czy inaczej walczyć o to forum

dziewczyny może jakiś spacerek się wam teraz przyda na orzeźwienie????

Dziś pięknie nareszcie wiosna przyszła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Ewelina takim mamom jak ja robia krzywde takim zachowaniem na forum i zadnego przykladu nam nie daja a wrecz nas odstraszaja swoim zachowaniem

A ta wiadomosc ponizej co ja wkleilam mnie rozlozyla na lopatki jaka ludzie maja niewdziecznosc do tych co im pomogli.Co ty moglas pomoc nanie jak bylas tak jak ja swiezakiem?Ona mi napisala,ze ma w sumie juz 3 dzieci wiec mnie nie rozsmieszaj,ze jej pomagalas bo nana co innego mi powiedziala i ze jej bez powodu wbilas noz w plecy A co do prywatnych wiadomosci to uwazam,ze gowno powinno wyplynac na wierzch a delikatniej piszac prawda o waszych metodach nie fair powinna ujrzec swiatlo dzienne bo piszac do nowych mam na starcie buntujecie je przeciw nanie-i to ma byc fairplay?Wiadomosc kolejna dla ostrzezenia innych nowych mam by sie nie daly wplatac w ich intrygi

A co do Nany to jaka ona mi pomoc dała? Żadnej. Wspierała? Tak, ale ja ja też wspierałam. Niech ona sobie przemyśli co ona robi i pisze. Zal mi jej niestety, bo myslałam, że jest inna. Lecz się myliłam. I zrobiła mi. Ołamała mnie i to nie raz. Wyszła prawda i nic na to nie poradzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Nieiwidzialna teraz pokazałaś klasę równą zero. Inne dziewczyny też mnie wspierały. Zacznij czytac forum porządnie to zobaczysz, że jak tylko dzien nie pisałam to każda zaraz pisała co sie dzieje. Fakt, tylo Nana miała mój numer telefonu. I z tego co ja wiem, to miałam jedna prośbe do Nany a raczej pytanie. Czy płaci się za ogłoszenia na finie a ona sama zaoferowała, że przesle inne linki. Każda z Nas jak tu była pomagała na tyle ile mogła i jak potrafiła. Nie uważam, że jestem tutaj krótko, bo to już jakis spory czas.

I nie tylko ja ostrzegałam inne mamuśki przed Naną. Pozyjemy zobaczymy jak będzie z Tobą.

Zyczę powodzenia. I teraz same pomagajcie innym mamuśką.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok